Meer resultaten voor Music


    
Music

Conchita Wurst in de hoofdrol van The Sound of Music? Dat Het Nieuwsblad.
In Wenen vindt binnenkort het Life Ball plaats, een van de grootste evenementen ten voordele van de strijd tegen aids. Deze editie staat in het teken van The Sound Of Music, dus kroop presentatrice Conchita Wurst in de huid van Maria Von Trapp.
Conchita Wurst waagt zich aan The Sound Of Music, en dat klinkt verrassend goed Muziek Showbizz HLN.
Het thema van het Life Ball, een event dat geld inzamelt voor AIDSbestrijding, is dit jaar The Sound Of Music. Gezien Conchita de presentatie op zich neemt, leek het haar niet meer dan logisch om de bekendste song uit de film te coveren.
You make us Q Qmusic.
Live bij Q Nielson dompelt de Q-Lounge onder in zomerse vibes met Diamant 18/04/2018. Live bij Q Niels Destadsbader verovert ons met z'n' zalige stem 16/04/2018. Live bij Q Frikandellen, sauzen en een streepje muziek: dit zijn De Romeo's' live!
MUSIC STORE professional.
Mocht u niet over voldoende geld beschikken, is er de mogelijkheid uw aankoop te financieren bij ons tegen 0% rente! MUSIC STORE behoort tot de grootste muziekwinkels wereldwijd, met een winkeloppervlakte van meer dan 5.500 vierkante meter en een geautomatiseerde opslagruimte van meer dan 15.000 vierkante meter.

Contacteer ons