Resultaten voor CE


    
CE


Het is de verantwoordelijkheid van de fabrikant dat het product voldoet aan de eisen en dat het is voorzien van een CE-markering, maar de importeur moet zorgen dat het product dat hij op de markt brengt, voldoet aan de eisen die erop van toepassing zijn en geen risico vormt voor het Europese publiek.
CE-markering Belgium.be.
De CE-markering, die sinds 1993 van kracht is, moet door de fabrikant worden aangebracht. Door de markering op zijn producten aan te brengen, verklaart de fabrikant dat hij alle voor de markering voorziene verplichtingen naleeft en wordt hij verantwoordelijk voor het verkeer ervan in de Europese Economische Ruimte EER.
Rijbewijs CE VAB-Rijschool.
16u praktijkopleiding met een sleep van de rijschool. wij leggen samen met jou de examens af. Openbare weg met vakbekwaamheid. Opgelet: de kost van het examencentrum is niet inbegrepen. Upgrade Rijbewijs CE naar Rijbewijs CE met vakbekwaamheid. CE zonder vakbekwaamheid CE met vakbekwaamheid.
CE-markering Wikipedia.
De CE-markering die op veel producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte EER: de Europese Unie plus Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.
CE Monier.
CE-Markering COPRO.
Om het product in functie van het beoogde gebruik te kunnen kiezen, moet bij de bouwproducten die voorzien zijn van de CE markering, een prestatieverklaring aanwezig zijn. De CE-markering wordt niet op alle bouwproducten aangebracht. Een fabrikant moet de CE-markering aanbrengen wanneer er voor zijn product een geharmoniseerde norm bestaat.
CE Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met CE of met CE in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van CE inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van CE en verwijzingen daarnaartoe.
CE Markering.
Vlaamse Schrijnwerkers Vlaamse Schilders NaVAP Glaswerken Dé Parketplaatsers CBI BEWAP BEVAD. Vlaamse schrijnwerkers Technische info CE Markering. Home Nieuwsbrief Technische info Opleidingen Agenda Over Lid worden. CE-markering in de schrijnwerkerijsector. De CE-markering, opgelegd in het kader van de Europese Bouwproductenrichtlijn, betekent dat een product in overeenstemming is met een Europees geharmoniseerd technisch voorschrift.
Definitie categorie CE-C1E GOCA.
ONAFHANKELIJKHEID OBJECTIVITEIT KWALITEIT PROFESSIONALISME UNIFORMITEIT. Het rijbewijs voor de categorie CE.: De houder van een rijbewijs CE mag een samenstel besturen, bestaande uit een trekkend voertuig van de categorie C en een aanhangwagen of oplegger waarvan de MTM meer bedraagt dan 750 kg.

Contacteer ons