Zoeken naar sex speeltjes testen


    
sex speeltjes testen

Gezocht: tester van seksspeeltjes Jobat.be.
Zij zoeken namelijk een Sex Toy Reviewer. Naast seksspeeltjes mag je ook lingerie, spelletjes en nog veel meer uitproberen. Het is dan aan jou om te bepalen of iets hot is, of niet. Geen saaie kantoorjob, want je mag twee dagen per week thuis werken om de items uit te testen in je eigen slaapkamer. Heel wat voordelen. Heb je een speeltje, lingeriesetje of een spel uitgetest? Dan moet je je ervaringen delen via reviews en blogposts. En soms ook voor de camera. Maar wees gerust, je moet enkel vertellen wat je van het product vindt en dus niet vanuit de slaapkamer je ding doen. Dat je heel wat plezier aan de job zal beleven, is één ding. Maar je krijgt er nog heel wat voor in de plaats. Naast een salaris van 28.000 Britse Pond per jaar zon 30.000 euro, krijg je ook flink wat verlof, korting op je fitnessabonnement én heel wat uitnodigingen voor leuke feestjes. Oh ja, de speeltjes die je test mag je ook houden!
SEKSSPEELTJES TESTEN Linda de Munck YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. SEKSSPEELTJES TESTEN Linda de Munck. Linda de Munck. Unsubscribe from Linda de Munck? Subscribe Subscribed Unsubscribe. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist.
Verdien 30.000 euro per jaar met het testen van seksspeeltjes FunX.nl.
Heb jij er altijd van gedroomd om betaald te krijgen voor het testen van seksspeeltjes? Zo begint LoveWoo de opvallende vacature voor sex toy reviewer. Je mag twee dagen vanuit huis werken waar je de producten test, er reviews over schrijft en video's' maakt waarin je vertelt over je persoonlijke ervaringen. Maar mocht je hopen dat je je slaapkamer helemaal niet meer uit hoeft, heb je het mis. Drie dagen per week moet je aanwezig zijn op het kantoor in Londen. De ideale kandidaat wordt omschreven als enthousiast, eerlijk, hardwerkend, open-minded en met een goed gevoel voor humor. Het jaarsalaris bedraagt omgerekend ongeveer 30.000 euro. Ben je geïnteresseerd? Je kunt tot en met 15 september solliciteren. Foto: Viktor Hanacek Picjumbo. Iets voor jou? Ja, voor 30.000 euro doe ik alles 28.5 %. Ja, ik heb zelfs al een zeer geschikt CV klaarliggen 19.2 %. Misschien, ligt aan de kwaliteit van de speeltjes 12.5 %.
LUNA'S' TOP 8 SEKSSPEELTJES 2010 Maanisch.com.
De Europe Magic Wand vibrator wordt geleverd met twee opzetstukken, 1 voor vaginale stim ulatie en 1 voor stimulatie van de G-plek en hij kost 12995, bij www.maanzin.nl. De We-Vibe wordt gepresenteerd als de eerste vibrator voor stelletjes die je kan dragen tijdens de sex.
4 SEKS speeltjes TESTEN met Linda de Munck ImYourRide YouTube.
Linda de Munck 158625, views. SEKSSPEELTJES TESTEN Linda de Munck Duration: 1339. Linda de Munck 154522, views. IS SPERMA DOORSLIKKEN NORMAAL? Linda de Munck Duration: 1251. Linda de Munck 45308, views. SEKS SPEELTJES RADEN TheKelvlog Duration: 1410. Kalvijn 80497, views. MEISJES MASTURBEREN ZICH SUF? LinTalks Duration: 847. Linda de Munck 231145, views. Naar de SEX SHOP met Sofie?
Vacature: Tester voor seksspeeltjes gezocht.
Niet dat je veertig uur per week de ene climax na de ander te verwerken krijgt: er wordt ook van je verwacht dat je twee dagen per week op kantoor bent. De rest van de week mag je thuis doorbrengen om hun nieuwe speeltjes te ontdekken en uit te testen.
30.000 euro per jaar als tester van seksspeeltjes Vacature.com.
Haar taak is vervolgens om ze te testen, te beoordelen, evalueren en haar bevindingen eer te schrijven. Nat Garvey 24, een jonge Britse single vrouw, test seksspeeltjes voor de onlineverkoopssite Passion. Garvey kreeg de job nadat ze voor de grap reageerde op een online vacature. Hoe ze haar werkgevers precies kon overtuigen weten we niet, maar ze kreeg de baan en vangt nu 25.000 pond per jaar 30.000 euro. De jonge Britse moet voorspellen wat de klanten zal plezieren, en bepaalt mee welke producten er op de webshop verkocht worden. Zelf testte ze al meer dan 1000 speeltjes.
Gezocht: professionele tester van seksspeeltjes! Female Vision.
18 augustus 2017 om 1809.: Ik ben een vrouw van 44jr en sex is mijn grootste hobby ook heb ik zelf een aardige collectie speeltjes. Dus toen ik deze advertentie zag dacht ik dit is mij op het lijf geschreven en ben dus benieuwd of ik benadered word. Bijna Dagelijks speel ik met me zelf en ben dan ook heel erg benieuwd om war voor speeltjes het gaat ik werk niet dus heb ik alle tijd om ze grondig de testen en mijn bevindingen daarvan op papier te zetten.

Contacteer ons