Op zoek naar Meertens?


    
Meertens

Nederlandse Familienamenbank.
De namen zijn bovendien gekoppeld aan de catalogus van het Centraal Bureau voor Genealogie CBG waar men mogelijk meer informatie kan vinden. NFB concentreert zich op naamsbetekenis, variatie en ontstaansgeschiedenis, het CBG omvat de familiegeschiedenis. De Nederlandse Familienamenbank komt voort uit een naamkundig documentatiesysteem van het Meertens Instituut in Amsterdam.
Albert Meertens Wikipedia.
Meertens werd opgeleid aan het Amsterdamse Instituut Opleiding tot Tekenleraren en het Hoger Instituut voor Schone Kunsten in Antwerpen. Hij was een leerling van Ernest Wijnants. Hij maakte studiereizen naar Frankrijk en Italië. Meertens behaalde een gouden medaille op de Wereldtentoonstelling van 1937 in Parijs.
Nederlandse Voornamenbank.
Lees meer Veelgestelde vragen. Douwe Zeldenrust, Coördinator onderzoekscollecties. Gerrit Bloothooft Universiteit Utrecht, coördinator GBA. Matthijs Brouwer, programmeur. Jan Pieter Kunst, applicatiebijdragen. MEERTENS INSTITUUT Postbus 94264, 1090 GG Amsterdam. Telefoon 31 020 4628500. Fax 31 020 4628555. 2000-2018 KNAW / Meertens Instituut.
inmemoriam.be Antonie MEERTENS 12/6/2017.
Jan en Chris CILISSEN HORCKMANS. Liesbeth haar kinderen en kleinkinderen. De families MEERTENS, CILISSEN, NEVEN, MEYERS en PAULY. Met dank aan de directie en het personeel van het WZC Uilenspiegel te Zwartberg voor hun goede zorgen. De uitvaartliturgie, gevolgd door de teraardebestelling.
Piet Meertens Wikipedia.
Meertens liet zich zelfs door de voorzitter van zijn beide commissies, de pro-Duitse hoogleraar Jan de Vries, overhalen om in het zogeheten Lectoraat Nederlandse literatuur te screenen op Deutschfeindlichkeit, een activiteit waarvan hij in 1972 zei de implicaties niet goed te hebben beseft.
Over voornamen.
Motieven van ouders bij de naamkeuze. Populaire namen vroeger en nu. De betekenis van voornamen. De oorsprong van onze namenschat. Geschiedenis van de Nederlandse naamgeving. Titels van boeken over voornamen. 2000-2007 KNAW/Meertens Instituut. MEERTENS INSTITUUT Postbus 94264, 1090 GG Amsterdam.
Meertens Instituut Wikipedia.
Het Meertens Instituut in Amsterdam is een onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen KNAW. Het Meertens Instituut onderzoekt en documenteert de Nederlandse taal en cultuur. Binnen het onderzoek worden vier onderzoeksgebieden onderscheiden: orale cultuur, tradities en rituelen, syntactische variatie en fonologische variatie.
Laurent Meertens Made in Limburg.
Mens: Laurent Meertens. Tongerse hotels scoren tussen miljoenen beoordelingen. Kurt Meers 19 december 2017. West-Vlaanderen heel duidelijk de beste provincie. Nederlander koopt gekende Brasserie Bazilik. Kurt Meers 28 oktober 2015. Verkopers willen zich op hotelconcept richten. Broers starten nieuw hotelproject in Tongeren.

Contacteer ons