Meer resultaten voor Lamb


    
Lamb

Lamb Agenda Ancienne Belgique Officiële site.
Drie jaar na het verschijnen van hun vijfde plaat Five, die zowel door de critici als door het publiek geprezen werd, is het Engelse duo Lamb terug met een gloednieuw album dat de naam Backspace Unwind draagt, en met een Europese tournee!
Lamb Agenda Ancienne Belgique Officiële site.
Lou Rhodes en Andy Barlow pakken namelijk uit met een speciale tournee om de twintigste verjaardag van hun debuutplaat Lamb te vieren. In dit specifieke kader houden ze halt bij ons in Brussel, voor een concert op 9 oktober in de Ancienne Belgique!
Songteksten.net Songtekst: Lamb Gabriël.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. 0852: Top 40-record voor Calvin Harris One Kiss 0 reacties.
Lamb Wikipedia.
Lamb in 2012. Lamb is een Britse band, opgericht in 1994 door producent Andrew Barlow en zangeres Louise Rhodes. Lamb produceert muziek in het triphop genre. Lamb kreeg vrijwel direct bekendheid met de komst van de eerste single Cotton Wool in 1996.
Lamb bewijst onevenaarbare klasse De Standaard.
HET prachtige What, sound, het titelnummer van de nieuwe cd, was een fantastische opener, met Rhodes donzige zang en Barlows energieke beats. Op de derde plaat heeft Lamb een evenwicht gevonden in de grillige sound waarmee het enkele jaren bekendraakte.
LAMB 5.
Deze formatie rond producer Andy Barlow en singer-songwriter Lou Rhodes begon in 1996 met een titelloos debuutalbum Lamb en kon in de volgende jaren grote successen bereiken via hun albums Fear Of Fours 1999, What Sound 2001 en Between Darkness And Wonder 2003, hun laatste studioplaat vooraleer beide bandleden besloten om een solocarrière te gaan nastreven.
L.A.M.B. Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 30 aug 2014 om 1250. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Lamb Informatie Live Nation België.
Er zijn momenteel geen evenementen met Lamb. Voeg Lamb toe aan je favorieten en ontvang de laatste nieuwtjes en updates. Meer evenementen van Live Nation. The Human League. Dimitri Vegas Like Mike. Volg Live Nation. Volg Live Nation voor nieuws, presales en wedstrijden!
Cactusfestival 2018.
Lamb, de muzikale samenwerking tussen de extraverte en hyperkinetische Andy Barlow en de ingetogen Lou Rhodes weet tot op vandaag concertgewijs te begeesteren. In het najaar van 2017 werd dit nog maar eens bewezen met hun 21-tour langs een aantal Europese podia.

Contacteer ons