Op zoek naar Lade?


    
Lade

lade Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: lade DE lade EN lade ES. Definities op Encyclo.nl: lade 11x. Vertalingen lade NLFR. l a d.
lade WikiWoordenboek.
lade v / m. een platte uitschuifbare bak in een meubelstuk, bedoeld als bergplaats van losse voorwerpen. Het legde het afgedroogde bestek in de ene lade en de onderzetters in de andere. aslade, bureaulade, geldlade, geweerlade, kaarselade, kaarsenlade, pijpenlade, tafellade, windlade.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: lade. l a de, la de; vm; meervoud: laden, lades; verkleinwoord: laatje 1 schuifbak in een tafel, kast of kachel 2 uitgehold deel waarin de loop van een vuurwapen rust l a den laadde, heeft geladen 1 een last in of op iets brengen: laden en lossen 2 van een vuurwapen met kruit en/of kogels vullen 3 van elektriciteit voorzien.
Lade Wikipedia.
Het achterstuk van de onderste rail links buigt iets naar beneden en het voorstuk van de bovenste rail rechts is iets breder. Hierdoor daalt de lade een paar millimeter als hij helemaal dicht wordt geschoven en zal de lade niet vanzelf openschuiven.
Lade Keuken 2dehands.be.
gasfornuis met elektrische oven. gasfornuis met elektrische oven Atag en lade met div. roosters en bakplaat. 29 mei 2018 1650: Oostkamp. Telescopische lade keukenkast verschillende afmetingen. Deze veelzijdige telescopische lade is de perfecte hulp voor uw keuken, uw badkamerkast of slaapkamerkast.
Lade Van Hoecke.
Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TAOR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël.
Lade 11 definities Encyclo.
Een lade, ook wel kortweg la genoemd, is een horizontaal schuivend compartiment dat men gebruikt om voorwerpen in op te bergen. Met een horizontaal schuifmechanisme wordt de open bovenkant, naar behoefte van de gebruiker, in of uit haar bestemde plaats geschoven.
KOMPLEMENT Lade Wit 50x58 cm IKEA.
De lade biedt plaats aan ca. 8 opgevouwen broeken of 16 T-shirts. Prima te completeren met de KOMPLEMENT lademat om je spullen te beschermen en op hun plaats te houden. Verkrijgbaar in meerdere breedtes en dieptes. Rails voor lade inbegrepen.
lade VRT-Taalnet.
Samenstellingen met lade worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen. Het Groene Boekje. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be.

Contacteer ons