Meer resultaten voor Tandartspraktijk


    
Tandartspraktijk

Tandartspraktijk identis uw vertrouwde team tandartsen en specialisten.
Universiteit Gent Licentiaat in de tandheelkunde 2002. KU Leuven Bijzondere beroepstitel specialist in de stomatologie en mond, kaak en aangezichtschirurgie 2006. Om up to date te blijven in het vakgebied ga ik regelmatig naar cursussen, congressen en symposia. Hier vindt u de de laatste nieuwigheden van tandartspraktijk identis.
Tandartsenpraktijk Arcadent.
Tandarts in Rumst Tandartspraktijk Rumst dentius.be.
Over de praktijk. Het voorkomen van tandheelkundige problemen staat centraal binnen onze praktijk. Dat betekent dat wij de nadruk leggen op een preventieprogramma zelfs na de behandelingen om uw tanden zoveel mogelijk te behouden. Dentius Rumst, Kerkstraat 6, 2840 Rumst.
Tandartspraktijk Hageland Bekkevoort.
Behandeling onder microscoop. Kroon en brugwerk. Protheses en implantaten. Maak een afspraak: 013 29 69 23. Welkom bij tandartspraktijk Hageland. Een jong tandartsenteam staat voor u klaar om met behulp van de nieuwste technologieën uw tanden de beste zorgen te garanderen!
Tandartspraktijk Zuidzicht Home.
Tandartspraktijk met visie. Tandartspraktijk Zuidzicht is een multidisciplinaire groepspraktijk in het centrum van Hasselt. Tandarts Jan Timmermans, kindertandarts Dorien Sterckx, parodontoloog Hermine Debaere en assistente Monique staan klaar om iedere patiënt de best mogelijke ontvangst en behandeling aan te bieden.
Tandzorg Lille Tandartsenpraktijk.
Tandzorg Lille is een jonge tandartspraktijk voor de inwoners van Lille en omgeving. Wij zijn gestart begin 2011. De praktijk is modern ingericht en heeft een warme uitstraling. Wij hebben er alles aangedaan en zullen er alles aan blijven doen om u als patiënt op uw gemak te stellen.
Ontmoet Anne-Marie en Sara Tandartspraktijk Hageland.
Anne-Marie Nieuwlandt studeerde in 2007 af als algemeen tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na haar studies bouwde ze een ruime praktijkervaring op als tandarts in Leuven, LangdorpLummen, Diest en Werchter. Sinds 2013 werkt zij hier in onze tandartspraktijk te Bekkevoort.
Tandartspraktijk van Schoonhoven.
Bianca Budé Bude Tandartspraktijk.
Ik ben afgestudeerd aan de KULeuven in 2002 als algemeen tandarts en heb daarna 3 jaar gewerkt bij Bert Vandeboel en Renilde Swinnen in Dilsen. Vanaf 2005 werk ik in deze praktijk. Mijn interessegebieden zijn kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde en prothese.

Contacteer ons