Op zoek naar Fysio?


    
Fysio

Wouter Herfkens Fysiotherapie Wouter Herfkens Fysiotherapie.
Welkom op de website van Herfkens Fysiotherapie. Herfkens Fysiotherapie is een moderne plus fysiotherapiepraktijk, waar gewerkt wordt volgens de laatste inzichten binnen de fysiotherapie. Ons team, bestaande uit zes professionele, enthousiaste collegas, streeft naar optimale zorg en kwaliteit. Tevens hechten wij aan maximale persoonlijke begeleiding.
Fysiotherapie MCN.
Als oprichter van Fysiotherapie MCN in Amsterdam is het zijn droom om een team van therapeuten, die ieder een specialist is in zijn of haar vakgebied, optimale State of the Art zorg te kunnen verlenen aan de patienten bij voorkeur onder 1 dak de One Stop Clinic.
Vind een fysiotherapeut Fysiotherapie 2019 Overzicht.
FS Fysio locatie Schenkel Bermweg 276 2906LH Capelle aan den ijssel Tel: 010 451 6539 www.fsfysio.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. FS Fysio locatie Fascinatio Fascinatio Boulevard 1124 2909VA Capelle aan den ijssel Tel: 0102881128 www.fsfysio.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken.
Fysiotherapie studeren? Kom naar de HvA! Hogeschool van Amsterdam.
De focus van de fysiotherapeut verschuift van ziekte en zorg naar de gezondheid en het beweeggedrag van mensen. De opleiding Fysiotherapie duurt vier jaar en bestaat uit de propedeutische fase eerste studiejaar en de hoofdfase tweede, derde en vierde studiejaar.
Fysio Cura Plaza.
Fysio Cura Plaza. Fysio Cura Plaza biedt een breed fysiotherapeutisch dienstaanbod, voor zowel jong als oud en zowel op curatief als op preventief gebied. Het team van Fysio Cura Plaza is breed gespecialiseerd en heeft naast reguliere fysiotherapeuten ook meerdere geregistreerde master fysiotherapeuten.
Fysiotherapie Praktijk Pietersen: dé fysiotherapeut in Apeldoorn.
Of de fysiotherapie in onze praktijk in Apeldoorn wordt vergoed, is per verzekering verschillend. Meestal wordt dit vergoed vanuit je aanvullende verzekering, maar vraag het voor de zekerheid even na bij je zorgverzekering. Wil je meer weten over de mogelijkheden van fysio in Apeldoorn?
Home Fysiotherapie Wijnhoven Gierman.
Ik ben vanaf september de Personal Trainer bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Wijnhoven-Gierman. Gezien mijn achtergrond van anatomische kennis spreek ik de taal van de therapeuten en kan ik snel een goed trainingsschema maken wat perfect aansluit op uw behandelingen.
Fysio bijCAS bijCAS.
Wat we doen. bijCAS Wat we doen Fysio bijCAS. Fysiotherapie bijCAS een van de drie pijlers van onze praktijk staat voor een eerlijke, goede en specialistische zorg. Bij ons in de praktijk vind je fysiotherapeuten met een sportachtergrond en met een voorliefde voor innovatieve behandelmethoden.
Performance Fysio.
Home Gratis spreekuur Team Overzicht Maurits Kool Tim Speijer Annabelle de Wit Visie After Fysio Tarieven Contact Blog. Win weer controle over jouw gezondheid! Maak direct een afspraak. Fysiotherapie" is voor mij niet alleen een gedreven passie om mensen beter te maken, maar tegelijkertijd een middel om verandering te brengen in de huidige zorgmarkt."
Fysiomobilae Fysiotherapie in Zwolle, Dalfsen Laag-Zuthem.
Gestart als traditionele fysiotherapie praktijk hebben wij ons aanbod van specialisaties in de loop van de tijd voortdurend uitgebreid. Van manuele fysiotherapie tot psychosomatische fysiotherapie, van dry needling tot EPTE: wij hebben de kennis en ervaring in huis om cliënten effectief te behandelen.

Contacteer ons