Meer resultaten voor Babymassage


    
Babymassage

Babymassage: goed voor iedereen!
Babymassage: goed voor iedereen! Met een babymassage herbeleeft een baby dat warme gevoel van in de buik. Tegelijk kan een babymassage ook zijn krampjes verminderen en ouders en baby nog dichter bij elkaar brengen. Expert Line Lison vertelt er je alles over.
Babymassage CM.
Home Diensten en voordelen Zwangerschap, geboorte en adoptie Baby Babymassage. Door een rustgevende massage laat je je kind ontspannen en creƫer je een warme band met je baby. De beste remedie tegen huiluurtjes, darmkrampjes en slapeloze momenten. Gratis sessie babymassage, georganiseerd door CM in samenwerking met Kind en Preventie.
Babymassage: Expertisecentrum Kraamzorg.
Je kan bij ons de DVD Lessen in babymassage; een leidraad voor ouders; Babymassage op verschillende leeftijden van Stichting Lichaamstaal uitlenen. Of als je het liever live samen met andere ouders leert, kijk dan in onze agenda en schrijf je in voor de workshop Babymassage.
Babymassage in 6 stappen.
Mijn aanbiedingen 0. Babymassage in 6 stappen. Babymassage in 6 stappen. Je baby wordt graag aangeraakt. Net zoals jij. Onderzoek toont aan dat de eerste vriendelijke strelingen en massages een positief effect hebben op de band tussen ouder en kind.

Contacteer ons