Zoeken naar Jetteke


    
Jetteke

Toerisme Voerstreek Kruidenier Jetteke.
Home / Winkel / Kruidenier Jetteke. Veurs 29, 3790 Sint-Martens-Voeren. 32 04 381 01 69. Google Street View. Google Street View. DEEL DEZE INFO MET JE NETWERK. Shoppen in Voeren e.o. Intermarché Contact Warsage. Bakkerij Vermeeren Bakkerij, vleeswaren, kruidenier, zuivelproducten Slenaken, NL.
Jetteke 3790 Sint-Martens-Voeren, Veurs 29 Op café gaan.
De patron aan't' woord. Waarom is jouw zaak het bezoeken waard? Laat het ons weten Jij hebt een zaak om fier op te zijn! Laat iedereen weten hoe gezellig het bij jou is door een kort tekstje te schrijven voor toekomstige klanten.
JETTEKE VAN LEXMOND @jettekevanlexmond Instagram-foto's' en video's.'
Jetteke Het verhaal van Jetteke en haar winkel.
Dankzij de inzet en overgave van Jetteke haar zoon en schoondochter wordt het bestaan van de familieonderneming dus verzekerd en blijft Jetteke de ideale tussenstop voor de vele wandelaars en fietsers in de Voerstreek. En Jetteke zelf is uiteraard heel trots en tevree met de verderzetting van haar levenswerk.
De winkel Winkel van Jetteke van An. 2dehands.be, de meeste zoekertjes van Vlaanderen 2dehands.be.
Winkel van Jetteke. mooie longsleeves 152 nog in een mooie staat bekijk zeker ook mijn andere zoekertjes! toffe meisjes babykledij en ook jongenskledij in allerle. 30 april 2018 1025: Halle. Lekker warme salopet met bijhorende body-Jacadi 56. Winkel van Jetteke.
Jetteke van Veurs Het Belang van Limburg.
11/08/2006 om 1315: door Henri Teney Visé. Jetteke van Veurs. Ik heb in Veurs gewoond en Jetteke was een buurvrouw. Destijds had zij al het winkeltje, waarin zij nu op 73-jarige leeftijd door 2 smeerlappen bont en blauw geslagen werd.
Jetteke Locatie en Contact.
Het officiële huidige adres is echter Veurs 29. Er is een bushalte Veurs Cabine voor de deur. 32 04 381 10 40. Jetteke is enkel na 19u telefonisch bereikbaar en kijkt niet zo vaak naar de e-mails, dank voor uw begrip.
Beaujean Vacances vakantiehuis Veurs Voerstreek voor 8 personen.
De moeder van Francis, Jetteke, legt hart en ziel in dit kleine winkeltje. Het winkeltje is razendpopulair bij de dorpsbewoners en het is er dan ook iedere dag weer erg druk. Schoolkinderen komen hier in de pauze iets te snoepen halen en voor plaatselijke producten moet je bij Jetteke zijn!
Jetteke Thuis wiki FANDOM powered by Wikia.
Ze heeft Tuur leren kennen in het rusthuis. Nu het tehuis is afgebrand en nonkel Tuur bij zijn nichtjes verblijft, logeert Jetteke tijdelijk bij haar zoon Willy, die getrouwd is met een zekere Carine. Ondanks de grote afstand tussen beiden, zijn Tuur en Jetteke nog steeds smoorverliefd.

Contacteer ons