Op zoek naar Betekenis?


    
Betekenis

Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: betekenis. bet e kenis de; v; meervoud: betekenissen 1 inhoud, zin: de betekenis van een woord 2 belang, waarde: een zaak van enige betekenis. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Betekenis Wikipedia.
Voor de gelijknamige single, zie Betekenis single. De gebruikelijke omschrijving van de term betekenis is datgene in de werkelijkheid waar door middel van een teken een woord, gebaar, voorwerp of andersoortige betekenisdrager die verwijst naar een betekenis naar wordt verwezen.
Betekenis 11 definities Encyclo.
De gebruikelijke omschrijving van de term betekenis is datgene in de werkelijkheid waar door middel van een teken een woord, gebaar, voorwerp of andersoortige betekenisdrager die verwijst naar een betekenis naar wordt verwezen. De omgeving waarin dit plaatsvindt staat bekend als het betekenisvormingsproces.
rede betekenis taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De betekenis van reden is dat wat de mens doet handelen of tot iets brengt of dat waarmee iemand zijn daden of zijn overtuiging motiveert. Een reden is iets subjectiefs, heeft te maken met de menselijke wil of een menselijke keuze.
Betekenis Wikipedia.
Voor de gelijknamige single, zie Betekenis single. De gebruikelijke omschrijving van de term betekenis is datgene in de werkelijkheid waar door middel van een teken een woord, gebaar, voorwerp of andersoortige betekenisdrager die verwijst naar een betekenis naar wordt verwezen.
Deze betekenis schuilt er achter de nummerplaat van Harrys Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Deze betekenis schuilt er achter de nummerplaat van Harrys auto. 22/05/2018 om 1057: door vwh Print Corrigeer. Foto: Photo News. Prins Harry reed zaterdag als een gelukkig getrouwd man in een oldtimer naar de avondreceptie van zijn huwelijk met Meghan Markle.
vice versa betekenis taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Tips voor klare taal. vice versa betekenis. vice versa betekenis. Vice versa is een Latijnse uitdrukking. De letterlijke betekenis is nadat de beurt is omgedraaid. In het Nederlands wordt vice versa gebruikt in de betekenissen heen en terug, over en weer en omgekeerd.
betekenis Nederlands woordenboek Woorden.org.
wat bedoeld wordt vb: ken je de betekenis van dit verkeersbord? Synoniemen: zin bedoeling wat je belangrijk vindt vb: ik hecht geen betekenis aan een dure auto. wat iets betekent, waar iets voor staat. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met betekenis.:
committeren, zich committeren aan betekenis, synoniem taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
committeren, zich committeren aan betekenis, synoniem. Het werkwoord zich committeren is een moeilijk woord. Meestal kunt u een gewoner synoniem gebruiken, bijvoorbeeld zich vastleggen, zich binden. Committeren wordt gecombineerd met het voorzetsel aan of met een beknopte bijzin met om.
per se betekenis, synoniem taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
per se betekenis, synoniem. per se betekenis, synoniem. De betekenis van per se is op zichzelf beschouwd, vanzelf en beslist, in elk geval. Per se komt uit het Latijn. Mensen die rijk zijn en zich veel kunnen veroorloven, zijn niet per se gelukkig.

Contacteer ons