Zoeken naar container


    
container

Container Akkerbouw 2dehands.be.
Container met hydraulische achterdeur en zijkanten NIEUW. Container 5100x2350x600600 Opzetstukken hydraulisch neerklapbaar. Hydraulische deur 4 haken in de zijkant ingewerkt CE Sluiting RAL 1007. 6 december 2017 0736: Oostkamp Ruddervoorde. Container voor opslag van vloeistoffen. Container 40m Met afsluiters in en uitzuigen.
Snel een container huren Vanheede Environment Group.
Indien u frequent met grotere volumes afvalstoffen te maken heeft, huurt u een afzetcontainer op lange termijn. Hieronder vindt u de open containers die we het vaakst verhuren. Open container 10 m. Open container 20 m. Open container 30 m.
Containerverhuur Afvalcontainer of container huren Van Gansewinkel.
Van Gansewinkel leegt uw container tijdens het huren op een met u afgesproken dag. U bepaalt zelf hoe vaak wij langs komen om uw container te ledigen. Zo is het mogelijk dat wij iedere week komen of iedere maand, maar het kan ook eenmalig zijn.
Container Huren, Verhuur Afvalcontainers De Vocht.
In deze plastic bak van 660 liter inhoud en 1 m hoogte kunt u terecht met al uw klein en gevaarlijk afval. Voor Plastic flessen en flacons, Metalen verpakkingen en Drankkartons hebben wij bij De Vocht de PMD zak van 110 liter. Offerte Container Huren.
Mijn container is verdwenen. Wat moet ik doen? Intercommunale van de Ontwikkeling van de Kempen IOK.
Hierop staan het PV-nummer, welk type container gestolen is GFT of restafval en het containernummer. De politie faxt het attest ook door naar de DIFTAR-informatielijn, zodat de gestolen container wordt geblokkeerd en u een binnen enkele dagen een nieuwe krijgt.
Kies de container die bij uw klus past Van Gansewinkel.
Of u nu gaat opruimen, slopen of verbouwen Van Gansewinkel zorgt dat al uw afval veilig en vlot wordt afgevoerd. Klein of groot, veel of weinig, voor ieder type afval hebben we de juiste container. Tegen vaste all-in tarieven, dus zonder verrassingen achteraf.
Container kist Wikipedia.
De gewichten en afmetingen waarnaar verwezen wordt zijn gemiddelden; containers van een type kunnen lichte variaties in werkelijke afmetingen en gewichten vertonen, afhankelijk van de containerfabrikant. 20 container 40 container 45 high-cube container. imperial metrisch imperial metrisch imperial metrisch. maten lengte 19 10."
CONTAINER VERHUUR VAN ALLE MATEN VOOR ALLE SOORTEN AFVAL.
Indien de container overladen is, in volume of gewicht, behoudt de chauffeur het recht om te weigeren de container weg te nemen, met dien verstande dat de klant belast wordt met alle kosten, boetes, vergoeding van directe of indirecte schade ten gevolge van het wegnemen van de container.
Afzetcontainers Containers Maes uw partner voor containers, rolcontainers, grondwerken, afbraakwerken en recyclage.
Het afval mag geladen worden tot aan de rand van de container. Indien er hoger geladen wordt, zullen de extra kosten doorgerekend worden aan de klant. Particulieren: vanaf de 5de dag wordt er een toeslag aangerekend van 250, euro excl BTW per dag.

Contacteer ons