Resultaten voor Bestrating


    
Bestrating

KARWEI Bestrating terras kopen?
Met bestrating van KARWEI krijgt je tuin een compleet nieuwe sfeer, precies zoals je het zelf wilt. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel alles voor de bestrating van je terras in de webshop van KARWEI. Maatwerk rolgordijnen inmeten en monteren.
Bestrating tegels, sierbestrating en terrastegels vind je bij Praxis.
Vooral met zware tuintegels, zakken grind en andere zware tuinbestrating, is dat geen overbodige luxe. Want natuurlijk bezorgen wij alles wat je aan bestrating nodig hebt netjes op de plaats waar jij het wilt hebben. Heb je zelf een leuk plan waar je bestrating voor wilt gebruiken?
Drainflow waterpasserend Bylandt Straatbaksteen.
Door gebrek aan ruimte in de ondergrond van de Vogelbuurt hebben we met Bylandt gezocht naar een oplossing middels waterpasserende bestrating. Dit bleek zowel technisch als economisch een schot in de roos. We kunnen zo vasthouden aan ons principe om in Apeldoorn een hoogwaardig straatbeeld met gebakken bestrating te creëren.
Poelman Bestratingen, Tuinaanleg en Grondverzet. Poelman bestrating.
U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies en informatie. Ons brede werkpakket bestaat onder andere uit.: Bestraten van terras, oprit en terreinen tevens machinaal. Op maat leveren en plaatsen van schuttingen incl. deur of poort. Leveren van bestrating, grind, split en zand.
bestrating Traduction française Linguee.
economisch zo verantwoord mogelijke bouw en bestratingsmaterialen gebruiken en deze naar behoren onderhou 8. Milieuvriendelijk vervoer den; i n d e bestrating z o ud en reeds intelligente voorzieningen moeten worden opgenomen om de leidingen voor openbare voorzieningen aan te passen.
Bestrating Lek Tuinmaterialen.
Bestrating Jan Jansen Grondwerken.
De gebakken stenen kennen we oa. van straten en trottoirs in oude stadscentra. Gebakken bestrating is gemaakt van klei welke op hoge temperatuur gebakken is. De kleiklinkers hebben een natuurlijke uitstraling, zijn duurzaam en kleurvast. De bekendste formaten zijn waalformaat, dikformaat en klinkers.
Bestrating Empatec.
Onze medewerkers werken met en in de natuur. In weer en wind gaan ze op pad en verzorgen de aanleg en het onderhoud van groen. Wij passen goed in uw straatbeeld. Bestrating is een specialiteit en wij hebben de specialisten.
Bestrating Brinke-Elst.
Plaatsen van speeltoestellen. Of het nu gaat om projectbestrating, sierbestrating, herbestrating, trapelementen, betonplaten bijv. stelcon, tegels, natuursteen eventueel in de zand cement stabilisatie, gebakken bestrating, gebruikte bestrating, grind, split, sierkeien of puinverharding. Grote, kleine, nieuwe, renovatie, onderhoudsmatige, kort of langlopende projecten.
Bestrating Assortiment GroenRijk de Wilskracht.
Bloemen Den Haag. Het assortiment bestrating is groot en loopt uiteen van natuursteen, beton, bakstenen en diverse grind en gritsoorten maar ook houten vlonders worden tegenwoordig veel toegepast. Voor sierbestrating worden vaak betonklinkers gebruikt, deze zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Contacteer ons